, categorie Geen categorie.

All Tank Solutions (ATS) is sinds kort één van de nieuwe haspel dealers in België. Het bedrijf werkte al een langere tijd samen met Hamer op gebied van tanks en brandstof equipment. Sporadisch werden er al wel haspels verkocht, enkel en alleen in de brandstof wereld. Michel Cleyman eigenaar van ATS legt uit: ‘Haspeltechniek ligt in het verlengde van wat er al verkocht werd, wij zijn dus erg gemotiveerd om de haspels aan ons assortiment toe te voegen’.

‘Aan het begin was er erg weinig bekend over haspels en wat een haspel allemaal zou kunnen. Tijdens gesprekken kwamen wij erachter dat Haspeltechniek een prachtig “niet merk gebonden“ verkoopprogramma heeft en daarmee wilde ik graag de markt op komen. Op de werkvloer biedt het product haspels veel voordelen. Denk aan veiligheid en efficiëntie maar ook zeker aan kostenbesparing omdat slangen minder snel slijten. Het is een aantrekkelijk product voor mensen om mee te werken,’ aldus Cleyman.

Marketing van de haspels

‘Wij hebben bij onze website een kop gemaakt met Haspelservice, hierin staan alle haspels van Haspeltechniek. Ook hebben wij veel aandacht aan google zoekwoorden besteed om onze haspelservice daar ook snel te kunnen vinden. Daarnaast hebben wij een reclamecampagne bedacht; wij gaan speciaal voor onze haspelservice folders laten bezorgen in delen van België. Tevens hebben wij onder onze e-mail een banner laten maken, zodat elke klant die van ons een e-mail krijgt kan zien dat wij nu ook haspels verkopen,’ legt Cleyman uit.

Hebben alle inspanningen ook effect is dan natuurlijk de vraag. ‘Ja, wij zien zeker groei, maar wij denken als de folder de deur uit is, en als mensen weten dat wij haspels verkopen, dan gaat de groei zeker toenemen. Wij zien de toekomst met Haspeltechniek absoluut positief in. Wij zijn nu 3 maanden bezig met de haspels en groeien met ons kennisniveau. Het product echt leren kennen is nu onze prioriteit. Hierbij heeft de ‘’haspeltraining” van Haspeltechniek erg goed geholpen,’ aldus de eigenaar van ATS.

Klantbehoefte

Bij ATS kennen ze hun klanten goed. Cleyman licht toe: ‘Een snelle levertijd is één van de belangrijkste dingen voor onze klanten. Als mensen iets kopen willen ze het, het liefst direct hebben. Daarom hebben wij altijd een aantal brandstofhaspels op voorraad liggen en profiteren we van de 24-uurs leveringen van Haspeltechniek. De huidige klant zoekt naar technisch en kwalitatief goede  producten en zijn bereid hier ook op te investeren. De haspels van Haspeltechniek vervullen deze voorwaarden en passen goed in onze bedrijfsdoelstellingen.’

Over All Tank Solutions

All tank Solutions is een innovatief familiebedrijf opgericht in 1994 gevestigd in Zonhoven, België. Het bedrijf is oorspronkelijk gespecialiseerd in de productie van metalen dieseltanks. Na verloop van tijd is de horizon verruimt en kan All Tank Solutions complete tankinstallaties voor vrijwel alle soorten brandstof aanbieden. Het volledige productenprogramma wordt steeds aangepast naar de laatste ontwikkelingen. De toevoeging van haspels aan het assortiment is hier een mooi voorbeeld van.