, categorie Geen categorie.

Woensdag 19 juni vierde Haspeltechniek, onderdeel van Hamer Direct, haar 10-jarig bestaan.
Aan het eind van de dag was een feestelijke 10 Jaar Haspeltechniek jubileum BBQ, waar alle dealers en relaties van Haspeltechniek voor uitgenodigd waren. We mochten ons verheugen in een goede opkomst en de bezoekers vermaakten zich opperbest.

Hoogtepunt van de avond was, naast de uitstekende BBQ zelf, de toespraak van Jan Bunskoeke, initiator en drijvende kracht achter de afdeling Haspeltechniek. En Jan zou Jan niet zijn als hij geen bijzondere verrassing voor de aanwezigen in petto had. Uit de hoge hoed toverde Jan een, geheel in 10 jaar Haspeltechniekstijl, gewrapte Audi. Deze Audi maakt de komende tijd reclame voor Haspeltechniek op de Nederlandse wegen. Een opvallende verschijning die de naamsbekendheid van Haspeltechniek in Nederland zeker zal vergroten.

Gedurende de avond werden de aanwezige dealers in de gelegenheid gesteld een rondje mee te rijden in één van de bijzondere oldtimers die op het terrein klaarstonden of in de Hamer Rally truck  die net terug was van deelname aan de Morocco Desert Challenge. Vooral een rondje in de rallytruck vond gretig aftrek en dat is niet zo gek want rijden in een truck met 700 PK is een bijzondere ervaring.

De Audi A6 van Jan Bunskoeke is gewrapt in een speciale kleur met de kenmerken van Haspeltechniek. De komende maanden zal de auto langs de dealers gaan voor een foto. De foto zal geplaatst worden op facebook, het bedrijf wordt hier in getagd en op deze manier hopen wij op een hogere attentie waarde voor uw bedrijf en natuurlijk een hogere verkoop in de haspels. Is Jan of Nick nog niet langs gekomen en wilt u graag de auto voor de deur hebben? Laat dit dan gerust weten: info@haspeltechniek.nl of bel naar: +31 6 138 15 608 Nick Buitenhuis.