Hydrauliekhaspels zijn er in verschillende toepassingen en prijsklassen. Wij van Haspeltechniek stellen zeer hoge kwaliteitseisen aan de hydrauliekhaspels en werken daarom uitsluitend met gerenommeerde leveranciers zoals Raasm en Demac.

Bij de aanschaf van een hydrauliekhaspel komt enige technische kennis kijken. Een hydrauliekhaspel is in zijn simpelste vorm uitgevoerd met 2 slangen op 1 trommel. Via de eerste slang wordt hydraulische olie aangevoerd naar het eindpunt en via de andere slang wordt de olie teruggevoerd. Hierdoor kan een object aan het eind van bijvoorbeeld een kraan bewegen van links naar rechts. U kan er ook een tweede functie aan toevoegen, dan is er een tweede set aan- en afvoerslangen nodig (haspel met vier slangen). Dit is eenvoudig uitbreiden. Wilt u ook nog verlichting aan kunnen zetten of andere elektrische functies toevoegen, dat is mogelijk via dezelfde haspel. De kabel wordt dan gelijktijdig met de slang af- en opgerold.

Toepassen van hydrauliekhaspels

Hydrauliekhaspels worden vaak gebruikt op uitschuifbare of verrolbare toepassingen. Hierbij kunt u denken aan de haspel die op kranen zitten bevestigd van HIAB, Effer of HYVA. Demac levert bovendien ook hydrauliekhaspels waarbij twee trommels op een as gemonteerd zitten. Hierdoor is het mogelijk twee verschillende functies die apart van elkaar in-en uitschuiven te bedienen.

Bovenloopkranen of portaalkranen maken ook gebruik van hydrauliekhaspels. Soms met enkel hydraulisch functie, soms gecombineerd met een kabel, maar ook soms alleen met een kabel.

Kwaliteit

Hydraulische haspels van Haspeltechniek zijn van hoge kwaliteit en geschikt om in de buitenlucht te gebruiken. Wij zijn specialistisch op het gebied van hydrauliek haspels. Onze specialisten denken graag met u mee ook op het gebied van complexere toepassingen zoals bij hydraulische stempels met elektronische hoogtemeting.

Verkoop van hydrauliek haspels

Een hydrauliek haspel wordt meestal aangeschaft nadat een van de specialisten van Haspeltechniek samen met u de functies goed heeft doorgenomen. Merken als Demac en Raasm bieden een groot scala aan mogelijkheden. Het aantal uitvoeringen is dusdanig groot dat wij graag uw aanvraag persoonlijk behandelen.

Om u snel en goed te kunnen helpen kunt u het best ons contactformulier invullen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Liever zelf bellen? Wij zijn bereikbaar op: 055 577 72 00