Haspeltechniek is een platform waar techniek, doelmatigheid, ergonomie en veiligheid elkaar treffen in één product. Onze haspels zijn zorgvuldig samengesteld uit deze factoren om zo tot de beste oplossing te komen waar ú behoefte aan heeft.

Techniek
De bediening en de manier waarop de haspel wordt ingezet, is mede bepalend voor de uiteindelijk te kiezen techniek. Bij handmatige of veerbediening zijn de locatie en plaatsingsmogelijkheden veelzijdig, en bij elektrische, pneumatische of hydraulische aandrijving is de keuze in slanglengte bijna onbeperkt!

Doelmatigheid

Dit gaat wat ons betreft hand in hand met duurzaamheid. Want stelt u zich maar voor: liggen er op uw werkplekken losliggende kabels of slangen, dan komt dit zowel de productiviteit als de duurzaamheid niet ten goede. Wordt er veel over de kabels en slangen gereden door bijvoorbeeld intern transport, dan breken ze onnodig snel. Met als gevolg: procesverstoring, materiaalschade en productverlies. Zonde toch?

Veiligheid en ergonomie
De twee grootste factoren die van invloed zijn op de keuze van uw haspeltoepassing. Een zorgvuldig uitgekozen haspel en locatie verbeteren de veiligheid op en rond de werkplek.